Πείρα και ιστορία 85 χρόνων...

Η ιστορία και η δράση της φίρμας CUBANIS ξεκίνησε το 1912, στο σημαντικότερο κέντρο της Ευρωπαϊκής γουνοποιίας, την πόλη της Καστοριάς. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Η οικογένεια Κουμπάνη, τέταρτη γενιά γουνοποιιών, με συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία ετών και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο όνομα και την φήμη της, εξελίσσει συνεχώς την οικογενειακή παράδοση στην κατασκευή γούνινων ενδυμάτων και το διεθνές εμπόριο.

Από το 1996 η εταιρία με επωνυμία πια CUBANIS COLLECTION, έχοντας εμπειρία στο χώρο, μακρά παρουσία στην κατασκευή στον σχεδιασμό και την ποιότητα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής. Στόχος της είναι η καλύτερη ποιότητα, η συνεχής ανανέωση σχεδίων, η προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς και το καλύτερο service και εξυπηρέτηση των πελατών της. Η κολεξιόν καλύπτει όλα τα γούστα κάθε ηλικίας, έχει μοναδικό design και συνδυάζει το καθημερινό με το ένδυμα πολυτελείας.

Υπάρχει συνεχή συμμετοχή σε εκθέσεις με διεθνή ακτινοβολία από το 1980. Με τον τρόπο αυτό η Cubanis Collection μελέτά την διεθνή αγορά και συμμετέχει στην διαμόρφωση των νέων τάσεων της μόδας στον χώρο της γούνας όσον αφορά το σχεδιασμό τα χρώματα και τις ανάγκες αγοράς – ζήτησης με αποτέλεσμα να καλύπτουμε τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς με κομμάτια υψηλών προδιαγραφών της Καστοριανής τέχνης και τεχνικής. Η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη είναι σημαντικός παράγοντας και επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνεργασίες με τον τρόπο αυτό.

Αναδρομή

  • 1912 Ξεκινά η ενασχόληση της οικογένειας Κουμπάνη με την γουνοποιία.
  • 1955 Ο Αθανάσιος Κουμπάνης ταξιδεύει στην Αμερική όπου για τρία χρόνια μαθένει νέες τεχνοτροπίες και ξεκινάει συνεργασίες που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
  • Ο Βασίλειος Κουμπάνης έζησε στην Αμερική όπου σπούδασε και αποκόμισε εμπειρίες τις οποίες αξιοποίησε όταν γύρισε στην Ελλάδα.
  • Ο Θωμάς και ο Γιώργος Κουμπάνης έκαναν το πρώτο βήμα για επαγγελματική καταξίωση στο εξωτερικό διατηρώντας με επιτυχία το κατάστημα χονδρικής στην Γερμανία από το 1986-1993.
  • Ο Κωνσταντίνος Κουμπάνης εργάστηκε στην Ισπανία ως χονδρέμπορας την περίοδο 1990-1995.

Web Design & Development by Digital Innovations